MH-Control Oy huoltaa, kunnossapitää ja tarvittaessa myös saneeraa rakennusautomaatiojärjestelmäsi. Palvelun laadun ja ripeyden takaa osaava ja sitoutunut henkilökuntamme.

Toimiva, oikein mitoitettu ja hyvin säädetty kiinteistöautomatiikka takaa toimivan lämmityksen, ilmastoinnin ja valaistuksen lisäksi energiatehokkaan ja turvallisen kiinteistön.

Järjestelmien suunnittelu kannattaa aina aloittaa heti rakentamisen alkuvaiheessa, mutta usein kiinteistöjen käyttö ja tilajako muuttuvat aikojen myötä, jolloin syntyy tarve osittaiselle tai kokonaisvaltaiselle automatiikan tarkastelulle. Kannattaa myös muistaa, että kiinteistötekniikkaa ohjaa atk-järjestelmät, jotka kehittyvät aivan siinä missä muukin tekniikka ympärillämme.

Ennakoiva huolto on usein halvin tapa hoitaa kiinteistöä. Vaatii osaamista ja kokemusta tietää milloin riittää päivitys tai pienkorjaus ja milloin kannattaa tehdä perusteellisempi remontti. Arvojemme mukaisesti emme halua myydä asiakkaallemme sellaista, mitä tämä ei mielestämme tarvitse.

Palvelemme mielellämme sekä pieniä että suuria kiinteistöjä. Ammattimainen kiinteistönomistaja suurine järjestelmineen ei huoliensa puolesta useinkaan eroa tavallisesta omakotiasujasta. Kaikkien tavoite on sama – teknisesti optimoitu ja terveellä järjellä käytettävä rakennus. Tavoitteet saavutetaan usein eri keinoin, mutta samoin periaattein. Sekä ajantasaisella jatkuvasti päivitetyllä osaamisella.

Me huolehdimme kiinteistösi rakennusautomaation suunnittelusta ja toteutuksesta.